Tel/Fax: 051/ 211-788; Mob: 066/ 906-620 agencija@intravel.ba

VARAŽDIN

0
JEDNODNEVNI IZLET
From59 KM
JEDNODNEVNI IZLET
From59 KM
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

263

Why Book With Us?

  • No-hassle best price guarantee
  • Customer care available 24/7
  • Hand-picked Tours & Activities
  • Free Travel Insureance

Get a Question?

Do not hesitage to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

1.8445.3356.33

Help@goodlayers.com

1 dan
Availability : 24.08.2024.
Banja Luka/Gradiška
Varaždin

ŠPANCIRFEST

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Banja Luke u 05.00 časova sa autobuskog parkinga na Malti, iz Gradiške u 06.00 časova sa Nestro pumpe. Lagana vožnja kroz R. Hrvatsku sa pauzama po potrebi. Dolazak u Varaždin u prijepodnevnim časovima. Obilazak grada uz pratnju stručnog vodiča. Slobodno vrijeme za šetnju i individualne obilaske i aktivnosti. Povratak kući planiran oko 17h.

Ono po čemu se Varaždin razlikuje od drugih gradova, njegova je izuzetna spomenička i umjetnička baština sa najočuvanijom i najbogatijom baroknom urbanom cjelinom. Uz kompleks Starog grada na relativno malom prostoru ostale su očuvane palate, značajne javne zgrade, vrijedne kuće i vile u stilu baroka, rokokoa, klasicizma, secesije te jedna od najstarijih evropskih gradskih opština.
Bogatstvo sakralne baštine ispričaće vam još jednu priču o Varaždinu kao Gradu zvonika, ali i ljudima koji su ga vjekovima gradili, a anđeli na oltarima, zidovima i slikama svojom će vam dobrotom zahvaliti na svakom pogledu.
Špancirfest – kralj svih varaždinskih, ali i hrvatskih festivala, pretvorio se u sinonim za svoj rodni grad. U deset festivalskih dana, ulice, trgovi i parkovi velike pješačke zone u samom srcu Varaždina pretvore se u muzičke, pozorišne, plesne i performerske pozornice,a bogata izlagačka i gastronomska ponuda od Varaždina stvori najbolje i najzabavnije mjesto za oproštaj od ljeta.

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • prevoz turističkim autobusom
  • usluge licenciranog vodiča
  • ptratioca iz agencije
GALERIJA:

Proceed Booking