Tel/Fax: 051/ 211-788; Mob: 066/ 906-620 agencija@intravel.ba
Tel/Fax: 051/ 211-788; Mob: 066/ 906-620 agencija@intravel.ba

MILANO-GENOVA-JEZERO COMO-LUGANO

0
NOVA GODINA
From389 KM
NOVA GODINA
From389 KM
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

517

Why Book With Us?

 • No-hassle best price guarantee
 • Customer care available 24/7
 • Hand-picked Tours & Activities
 • Free Travel Insureance

Get a Question?

Do not hesitage to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

1.8445.3356.33

Help@goodlayers.com

2 noćenja
Availability : 29.12-01.01.2023.
Banja Luka/Gradiška

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • prevoz autobusom
 • usluga pratioca/vodiča
 • 2 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama u hotelu sa 3* u Milanu(van centra)
 • obilazak Milana u pratnji vodiča
 • troškove organizacije putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • putničko zdravstveno osiguranje - 10,00KM
 • taksa koja se plaća na recepciji hotela (4eur noć po osobi)
 • fakultativni izleti: LUGANO I JEZERO COMO (25eur), GENOVA (35Eeur), VOŽNJA BRODOM PO JEZERU COMO (15eur)
PROGRAM PUTOVANJA

POLAZAK (29.12.2023)BANJA LUKA - ZAGREB - LJUBLJANA...

Polazak iz Banjaluke u 23.15h sa stare autobuske stanice. Lagana noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti…

1. DAN (30.12.2023)MILANO

Dolazak u prijestolnicu “mode”. Razgledanje započinjemo od srednjovijekovnog zamka Sforcesko. Najveća gotička katedrala Italije na prelijepom Trgu Duomo a zavirit ćemo i u unutrašnjost glamurozne Galerije Vitorio Emanuele. Tu je i jedna od najpoznatijih opera svijeta, čuvena Skala… Popodnevni smještaj u hotel. Slobodno vrijeme iskoristite za individualni odlazak do centra, za šoping ili obilazak galerija i ostalih znamenitosti. Noćenje.

2. DAN MILANO - GENOVA - MILANO

Doručak. Slobodan dan ili odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet do Đenove. Đenova je poznata kao najveća luka Italije, posjeduje veliko i dobro očuvano staro jezgro, koje je pod zaštitom UNESCO-a.
Po dolasku obilazak grada: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svjetionik La Lanterna (najstariji svjetionik na svijetu, koji još uvijek radi), kuća Kristofera Kolumba… Nakon obilaska slobodno vrijeme. Polazak iz Đenove za Milano u kasnim poslijepodnevnim satima. Povratak u Milano u večernjim satima. Individualni odlazak na doček Nove godine. Srećna Nova 2024. Godina! 🙂 Individualni povratak u hotel. Noćenje.

3. DANMILANO - JEZERO COMO - LUGANO - BANJA LUKA

Doručak. Slobodan dan ili odlazak na poludnevni fakultativni izlet – prelijepo mondensko jezero Komo. Čarobna kombinacija Alpa i jezera čini ovo mjesto izuzetnom turističkom atrakcijom, tako da nije nikakvo iznenadjenje što mnogi članovi jet-seta, poput Džordža Klunija imaju svoje vile ovdje. Slobodno vrijeme iskoristite uživajući uz miris i ukus šoljice espresa, fenomenalni sladoled ili čašu italijanskog vina… Nastavak putovanja ka Švicarskoj i mondenskom gradu Lugano. Grad na obali jezera koji je očuvao svoju autentičnost poput Trga Reforma sa Gradskom kućom, sa starim krivudavim ulicama, prepoznatljivim kutcima i prelijepim crkvama, medju kojima se ističe katedrala San Lorenco, brojnim palatama i parkovima… Slobodno vrijeme do povratka u Milano. Dolazak u Milano u kasnim poslijepodnevnim satima i polazak za Banjaluku. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti…Dolazak u kasnim noćnim/ranim jutarnim satima.

GALERIJA

Proceed Booking